7 januari 2015

Är du mellan 12-19 år och vill vara med och bestämma hur framtiden ska se ut?

Är du teknik och matteintresserad eller tvärtom - tycker teknik och matte är tråkigt?

- Då är IGEday2015 något just för dig!

IGEday står för Introduce a Girl to Engineering day och är ett initiativ av kvinnliga ingenjörer och ingenjörsstudenter i samarbete med svenska företag för att ge dig mellan 12-19 år en möjlighet att bygga upp en bild av vad en ingenjör gör och förhoppningsvis förse dig med idéer och förebilder för en framtida karriär inom teknik.

Under en dag, IGEday den 26 mars 2015 kommer ditt drömföretag öppna sina dörrar för att ge dig chansen att prova på och visa den nytta tekniken gör varje dag för en dag samt hur det är att jobba som ingenjör. Alla deltagande företag och deras IGEday-aktiviteter kommer att presenteras på vår hemsida www.igeday.com efter den 15 januari. Utifrån den informationen kan du sedan anmäla dig till ditt drömföretag på vår hemsida.

Det kostar ingenting att vara med och oavsett vilka ämnen du läser i skolan är du välkommen att delta! Så vad väntar du på? Är du intresserad av att vara med kan du redan nu anmäla dig till målgruppsansvariga för IGEday2015; elina@igeday.com. Har du några funderingar eller frågor får du gärna höra av er!