12 april 2017

Tips! Kan nya innovativa miljöer utveckla skogsnäringen?

Projektet Innovation i Skogsnäringen fortsätter på temat innovation och bjuder in till ett seminarium där innovativa miljöer står i centrum. Innovativa miljöer är nödvändiga för att stimulera innovation i befintliga och nya värdekedjor. Innovativa miljöer är också oumbärliga för att skapa världsledande företag.

Innovativa miljöer existerar i olika former i dagens skogsnäring, men dess struktur främjar inte alltid dynamiken mellan marknad och industri. Med ett bredare perspektiv på innovativa miljöer däremot, kan storbolagen närma sig den lilla entreprenörens spänst.

Med detta seminarium vill projektet Innovation i skogsnäringen erbjuda en verktygslåda för hur man bäst hanterar innovativa miljöer och visa på hur företag kan få ut det mesta av dem. Det finns inte en mall över hur innovativa miljöer ska se ut. De måste anpassas efter olika behov, förutsättningar och mål. Vi vill ge en nationell och internationell inblick i förtjänsterna med innovativa miljöer, erbjuda exempel på svensk skogsnärings innovativa miljöer av idag och visa på möjliga scenarier för morgondagen.

Tid & Plats
Tid: 26 april 2017 09:00-12:00
Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm
Sista anmälningsdag: 21 april 2017

Mer information och anmälan