Carolina Sundberg

Mina Uppfinningar

Svensktillverkade matlådor som håller maten kyld hela dagen; Frozzypack och Frozzypack No.2

Mina viktigaste uppfinnarråd

Våga tro på din idé även om inte andra gör det. Ta ett litet steg framåt varje dag.

Favorituppfinning

Kontakt

Carolina Sundberg
Vendelsö
Tel: Mobil: 0733 990 339
E-post: carolina@frozzypack.se
Hemsida: http://www.frozzypack.se/

Kort fakta

  • Ort: Vendelsö
  • Födelseår: 1964
  • Yrke: Butikschef / ekonomiutbildning
  • Bakgrund: Arbetat som butikschef i många år
  • Familj: Gift med Patric och har två barn

Att se sin produkt i en butik som från början bara var en tanke i mitt huvud är en fantastisk känsla. Jag fick nyligen en riktigt rolig idé på en helt annan uppfinning som jag hoppas få utveckla tillsammans med min fantastiska konstruktör Stig Borgefjord.

De största hindren på min väg med Frozzypack var att hitta rätt människor att arbeta med. Man kan inget om en innovationsprocess och blir till en början runtskickad till än den ena och än den andra. Det slösar mycket tid.

När jag väl hittade rätt konstruktör flöt allt på fantastiskt bra. Med stora kunskaper och en ängels tålamod stöttade och jobbade Stig för att hjälpa mig på min väg. En ovärderlig hjälp. Det är mycket värdefullt att få konsultationshjälp av ALMI Innovation Sthlm. De har en mycket viktig funktion. Tack vare ALMI kom jag i kontakt med min konstruktör Stig Borgefjord, honom hade jag aldrig hittat annars.

Idag driver jag och min man Patric, Frozzypack AB.

Saknar du någon profil eller vill du vara med själv? 

Som en profil i Uppfinnare i Sverige ska du ha minst en innovation på marknaden eller vara nära en marknadsintroduktion. Vi eftersträvar en regional spridning av uppfinnare. Vi vill se en jämn fördelning av kvinnor och män i olika åldrar och bakgrund. Vill du vara med så kontaktar du i första hand ordföranden i din lokala uppfinnarförening